Де зробити біологічний аналіз харчових продуктів в Україні?

 

Науково-сервісна компанія «Отава»

м.Київ

Визначення амінокислотного складу, білків, вітамінів, вуглеводів,  гормонів, жирів, жирних кислот, цукрів. Аналіз харчової продукції, кормів та сільськогосподарської сировини, зернових на вміст діоксинів і поліхлорованих біфенілів (29 показників). Ідентифікація основних алергенів у продуктах харчування.  Визначення вмісту глютену в харчових продуктах. Визначення ГМО.  Проведення бактеріологічних досліджень. Проведення досліджень молока та  молочних продуктів на наявність фосфатази, меламіну, пестицидів, важких металів.  Дослідження риби і морепродуктів на поживну цінність, наявність важких металів, кадмію, ртуті, тощо. Дослідження меду на вміст основних цукрів, аналіз меду на наявність метилгліоксалю, стрептоміцину, важких металів, дихлоробензену, кумафосу, тощо. Хімічний аналіз м’ясних продуктів харчування на поживну цінність, вітаміни, карбогідрати, харчові добавки, встановлення виду м’яса, наявність патогенних мікроорганізмів, важких металів, діоксинів, пестицидів. Тестування вина. Дослідження зерна на наявність мікотоксинів, пестицидів, важких металів, вологості. Аналіз олії та жирів на поживну цінність, наявність органічних та неорганічних контамінантів, мікотоксинів, пестицидів, а також визначення таких параметрів, як кислотне число, вільні жирні кислоти, оксидативна стабільність. Дослідження білкового складу дитячого і спортивного харчування.