Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії

17-19 жовтня 2018 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться XI Міжнародна виставка LABComplEX – головна подія лабораторної індустрії України. В рамках заходу представлений весь спектр обладнання та технологій для лабораторій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг із створення, оснащення, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери та медицини. 

Організатори виставки – Національна академія наук України та компанія LMT.

Захід проходить за підтримки профільних Комітетів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, профільних міністерств та відомств, асоціацій та бізнес-об’єднань.

Генеральний інформаційний партнер: Журнал «Фармацевтическая отрасль». 

Мета виставки – в умовах стрімких євроінтеграційних процесів сприяти:

  • підвищенню кваліфікації фахівців галузі;
  • міжнародному обміну досвідом з колегами;
  • побудові довгострокових ділових відносин між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання та технологій і спеціалістами в галузі лабораторних досліджень;
  • впровадженню інноваційних науково-технічних рішень у більшість галузей промисловості України. 

Тематичні напрями виставки: 

  • аналітичне обладнання
  • лабораторні технології
  • біотехнології
  • лабораторна медицина

У 2017 році у виставці брали участь: АЛСІ ЛТД, АЛТ Україна, Аналітек, Біола, Вектор-Бест-Україна, ДІАМЕБ, ІКФ Сервіс Плюс, ЛАБВІТА, Мiele, Макролаб ЛТД, Медкосвісс, МіксЛаб, Рош Україна, СОК ТРЕЙД, СТАСЕНКО і Партнери, Тespro, Укрбіо, Укроргсинтез, ХЕМА, ХІМЛАБОРРЕАКТИВ, Шим Юкрейн, Ерба Лахема та багато інших. Серед експонентів – вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, матеріалів і технологічних рішень для лабораторій різного профілю.

Серед торгових марок, представлених на LABComplEX-2017: Thermo Fisher Scientific, Shimadzu, Retsch, Nabertherm GmbH, NETZSCH Geratebau Gmbh, Beckman Coulter, METTLER TOLEDO, BINDER GmbH, EPPENDORF, Precisa, Waters, Perkin Elmer, Kern, Roche Diagnostics, Abbott Molecular, Bio-Rad, Sysmex та багато інших.

Відвідувачі виставки – керівники та спеціалісти підприємств різних галузей промисловості та науково-дослідних інститутів, лабораторій з контролю якості, виробничих, випробувальних, клініко-діагностичних та інших типів та видів лабораторій, контрольно-інспекційних органів.

Платформа LABComplEX забезпечує експонентам прямий контакт з цільовою аудиторією. Це ефективний маркетинговий інструмент для розвитку бізнесу, підвищення впізнавання бренду, виведення новинок на ринок, розширення бази ділових контактів.

Виставка – унікальний інтегрований проект, який поєднує найбільшу спеціалізовану експозицію, що не має аналогів в Україні, та змістовну науково-практичну й ділову програми. Під час роботи виставки LABComplEX відбудуться конференції, семінари, круглі столи, присвячені фундаментальним і прикладним дослідженням, а також питанням розвитку галузі. Організаторами заходів традиційно стануть експерти державних науково-дослідних установ, вітчизняних та міжнародних профільних асоціацій, закладів післядипломної освіти, вищих навчальних закладів, тренінгових компаній.

Науково-практична програма виставки – комплекс актуальних наукових, прикладних та ділових заходів для спеціалістів у сфері лабораторних досліджень за напрямами:

  • харчова промисловість і аграрний сектор
  • фармацевтична промисловість
  • лабораторна медицина
  • ветеринарна медицина
  • наука й освіта
  • стандартизація та метрологія
  • вода та водопідготовка
  • хімічна промисловість

та ін.

Також в рамках LABComplEX щорічно проходить авторитетний практичний захід – Українська лабораторна школа (актуальні майстер-класи на діючому обладнанні з можливістю його тестування, кваліфіковані поради експертів, нові методи та методики досліджень).

Вхід вільний за умови реєстрації на сайті Міжнародної виставки LABComplEX:
www.labcomplex.com

ЦИФРИ ТА ФАКТИ
Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія.
Біотехнології. Hi-Tech 2017 р.

3230 м² виставкової площі
137 компаній-учасниць з 15 країн
5700 фахівців з України та зарубіжжя
30 науково-практичних заходів
22 майстер-класи
180 доповідачів – експертів галузі


Дізнайтесь більше про сучасні світові досягнення лабораторної індустрії –
відвідайте XI Міжнародну виставку LABComplEX
17-19 жовтня 2018 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза»!

Детальна інформація:
Тел./факс: +380 (44) 206-10-99, 206-10-16
marketing@labcomplex.com

www.labcomplex.com