Безконтактний побутовий термометр виміряє температуру тіла за секунду

dytiachyj-termometr.jpg.pagespeed.ce.0ymGoi8j_hНа українському ринку з’явився інфрачервоний термометр на чоло із серії апаратів Езодо.

Ezodo 366 – це побутовий термометр для вимірювання температури тіла вдома. Його особливість полягає в тому, що вимірювання температури триває всього лише 1 секунду, впродовж якої відбувається сканування на шкірі чола. Після звукового сигналу значення температури з’явиться на дисплеї.

Інноваційний сенсор термометра дозволяє робити вимірювання температури в різних шкалах: від 32 до 43,3 °C або від 89,6 до 111,02 °F – абсолютно безпечно.

Окрім швидкості та зручності вимірювання температури, перевагою побутового термометра Ezodo 366 є його точність (розбіжність у показах становить до ±0,1 °C). Окрім того, прилад запрограмований подавати звуковий сигнал при підвищеній температурі (у випадку, якщо температура тіла перевищує 37,4 °C).

Особливо новий апарат буде корисний для немовлят (вимірювання температури у дитини можливе  навіть, коли вона спить), людей похилого віку, інвалідів, а також для проведення швидкого вимірювання температури сумішей для харчування для немовлят.

Джерело Prom.ua

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі