Гранти 2014-2015 (дослідницькі стипендії) для стажування в Японії

Міжнародний фонд Мацумає (The Matsumae International Foundation) оголошує конкурс стипендій 2014-2015 року для спеціалістів зі ступенем PhD (або еквівалентним) у галузі природничих, інженерних наук і медицини.

До участі в конкурсі запрошуються дослідники, які не мають японського громадянства.

Умови участі в конкурсі:

  • наявність ступеня PhD (або іншої, яка буде визнана експертами Фонду як еквівалентна)
  • вік до 49 років на момент подачі заявки
  • володіння англійською або японською мовою

Заявки приймаються від громадян, які ніколи раніше не перебували в Японії і знаходяться за межами Японії на момент подачі заявки, сформувалися професійно і мають твердий намір повернутися на батьківщину після відвідання Японії.

Тривалість стажування – від 3 до 6 місяців у період з квітня 2014 року по березень 2015 року.

У зазначеному академічному році Фонд планує виділити 13 стипендій.

Учасники конкурсу мають вільний вибір інституту (дослідницької лабораторії, університету, національного дослідницького інституту, приватної корпорації), в дослідницькій діяльності якого вони б хотіли брати участь, однак конкурсантам необхідно самостійно отримати згоду приймаючої організації. Фонд не дає порад або консультацій щодо підбору науково-дослідних організацій, які приймають стипендіатів.

Фінансові умови: Фонд надає стипендіату квитки економного класу від найближчого до його місця проживання міжнародного аеропорту до Токіо і назад. Квитки не можуть бути обміняні на гроші. Щомісячні виплати складають 240 тисяч єн. Вони призначені для оплати навчання, витратних матеріалів для проведення досліджень, оплати житла і харчування. Стипендіату надається медична страховка. Разова допомога в розмірі 100 тисяч єн виділяється на початкове влаштування. Стипендія не передбачає фінансову підтримку сім’ї або утриманців.

Заявка повинна бути відправлена із рідної країни учасника конкурсу.

Не приймаються заявки, відправлені по факсу або електронною поштою.

Заявки повинні бути отримані Фондом до 31 серпня 2013 року.

Перелік документів, необхідних для подачі заявки і детальна інформація про конкурс представлені на сайті фонду Мацумає.

Ресурс: http://www.science-community.org/uk/content/granty-2014-2015-g-issledovatelskie-stipendii-dlya-stazhirovki-v-yaponii-32126

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі