Гранти для навчання в магістратурі Бернського університету (Швейцарія)

Бернський Університет повідомляє про проведення конкурсу грантів для навчання в магістратурі університету студентів-іноземців із вересня 2014 року.

Університет планує виділити шість грантів іноземним студентам, які проявили хороші здібності в навчанні у бакалавраті в рідній країні. Гранти надаються для навчання в магістратурі будь-якого факультету Бернського університету, крім напрямків, пов’язаних із біомедициною.

Щомісячні виплати стипендіату будуть складати 1600 швейцарських франків. Слід взяти до уваги, що вартість життя у Швейцарії вища, ніж в інших європейських країнах. Мінімальні щомісячні витрати студента у середньому будуть становити близько 2000 швейцарських франків.

Спочатку грант виділяється на 13 місяців навчання, починаючи з 1 вересня 2014 року. Фінансування буде продовжено після закінчення зазначеного терміну за умови академічної успішності стипендіата.

Претендувати на участь у програмі можуть іноземні спеціалісти, які проживають на момент подачі заявки за межами Швейцарії і отримали диплом бакалавра в університеті поза Швейцарією. Диплом бакалавра повинен бути отриманий не пізніше липня 2014 року. Спеціальність у дипломі повинна співпадати з магістерською програмою, вибраною для навчання в Бернському університеті.

Відбір кандидатів на участь у програмі проходить в декілька етапів. На першому етапі комісія розглядає надіслані заявки з урахуванням відповідності всім формальним вимогам до документів. На наступному етапі із списку претендентів відбираються кандидати, кваліфікація, академічна успішність, мотивація і потенціал яких з точки зору відбірної комісії робить їх найбільш перспективними кандидатами на участь у програмі.

Пакет документів, необхідних для участі в Конкурсі, повинен бути надісланий в Університет до 30 листопада 2013 року.

Детальна інформація про участь у Конкурсі опублікована на сайті Університету: http://www.int.unibe.ch.

Ресурс: http://www.rsci.ru/grants/grant_news/269…

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі