Конкурс інноваційних розробок «Сходи в Майбутнє: відзнака молодих науковців у сфері охорони здоров’я та фармацевтики»!

Метою проведення конкурсу інноваційних розробок «Сходи в Майбутнє: відзнака молодих науковців у сфері охорони здоров’я та фармацевтики» є заохочення молодих науковців до творчих наукових пошуків та навчання навичкам презентації (представлення) отриманих наукових результатів.

Конкурс проводиться Громадською спілкою «Центр інновацій «Сходи в Майбутнє» у партнерстві з Національною академією медичних наук України.

До участі у Конкурсі запрошуються окремі особи та проектні команди (представники організацій різних форм власності), які зацікавлені в розвитку своїх проектів, зокрема у залученні фінансування та отриманні навичок комерціалізації своїх проектів.

Заявки на участь у Конкурсі приймаються за темами, що спрямовані на вивчення механізмів розвитку фармакорезистентності, у тому числі до антибіотиків, та її подолання при лікуванні соціально небезпечних хвороб, зокрема туберкульоз, ВІЛ тощо, а також розроблення препаратів для лікування вірусних інфекцій з використанням таких технологій:

  • Біотехнологія (Biotechnology).
  • Нанотехнологія (Nanotechnology).
  • Генна інженерія (Gene engineering).
  • Нові молекули і фармкомпозиції (New molecules and pharmaceutical compositions).

Розмір Призового фонду складає 180 000 грн.

Дати проведення Конкурсу: 21.01.2019 – остання декада травня 2019 р.

Детальну інформацію щодо умов проведення Конкурсу та його тематичних напрямів можна дізнатися на офіційній сторінці Конкурсу, що функціонує з 21.01.2019 за адресою: https://www.facebook.com/uptofuture.

Крім того, інформацію про Конкурс також можна отримати на сайтах організаторів https://uptofuture.org та www.amnu.gov.ua.

Maket_na_sait_Future_A5_gor_jan_2019