Літня дослідницька школа в Лозанні: науки про життя

Біологічний факультет Швейцарської вищої технічної школи Лозанни (School of Life sciences, École Polytechnique Fédérale de Lausanne, EPFL) запрошує взяти участь у літній дослідницькій програмі 2014 року в області наук про життя і технології. 25 студентів отримають досвід проведення досліджень в лабораторії під контролем наставника одного з чотирьох факультетів: Інституту мозку і мислення, Інституту біоінженерії, Інституту охорони здоров’я, Швейцарського інституту експериментальних досліджень в області раку.

Тривалість програми – з 3 липня по 27 серпня 2014 року. Організатори покривають транспортні витрати розміром 1 200 швейцарських франків та витрати на проживання. Мова програми – англійська.

Взяти участь у конкурсі можуть студенти, які вивчають біологію, фізику, хімію, біоінженерію, комп’ютерні дисципліни та ті, хто планують продовжити власну кар’єру в області наук про життя. Бажано, щоб у них були базові знання біології та досвід проведення досліджень. Вони повинні закінчити принаймні другий курс бакалаврату до початку програми і мати високі академічні успіхи.

У виняткових випадках допускається участь у програмі магістрів першого року навчання. Студенти-медики допускаються до участі в програмі у тому випадку, якщо їх спеціалізація передбачає знання фундаментальних основ фізики, біології, генетики.

Для того щоб брати участь у конкурсному відборі, кандидати повинні надати наступні документи:

  • Заповнену онлайн-заявку;
  • CV;
  • Мотиваційний лист;
  • Два рекомендаційні листи;
  • Академічну довідку або диплом із результатами академічної успішності.

Останній термін подачі заявки – 31 січня 2014 року. Успішні кандидати будуть повідомлені про результати протягом 2-3 тижнів після дедлайну.

Ресурс: http://theoryandpractice.ru/grants/1322-letnyaya-issledovatelskaya-shkola-v-lozanne-nauki-o-zhizni

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі