VIII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH.

20-22 жовтня 2015 у Виставковому Центрі «КиївЕкспоПлаза», за адресою вул. Салютна, 2Б, відбудеться VIII Міжнародна виставка LABComplEX – головна подія лабораторної індустрії в Україні, що охоплює весь спектр обладнання та інструментарію, меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг зі створення, оснащення, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери та медицини.

Мета виставки – в умовах стрімких євроінтеграційних процесів сприяти підвищенню кваліфікації фахівців галузі, обміну досвідом з міжнародними колегами, укладання довгострокових ділових відносин і впровадження інноваційних науково-технічних рішень в більшість галузей промисловості України.

Серед експонентів – вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, матеріалів і технологій для лабораторій різного профілю. Наші відвідувачі – керівники та фахівці профільних установ та контрольно-інспекційних органів, підприємств різних галузей і науково-дослідних інститутів, лабораторій з контролю якості, виробничих, випробувальних, клініко-діагностичних та інших типів лабораторій.

Тематика охоплює всі аспекти комплексного забезпечення лабораторій та лабораторного аналізу в різних галузях промисловості, наукових дослідженнях і медицині. Для фахівців учасники виставки представлять новинки аналітичного обладнання, лабораторні контрольно-вимірювальні прилади, загальнолабораторне обладнання, мобільні лабораторії, лабораторні меблі та посуд, інструменти та витратні матеріали, різні реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг, а також комплексні рішення, необхідні для оснащення лабораторій будь-якого профілю та багато іншого.

Вперше на LABComplEX будуть представлені інноваційні технології для науково-дослідних робіт у біотехнологічних процесах, зокрема, в промисловості, аграрному секторі та біомедицину.

Організатори виставки – Національна академія наук України та Компанія LMT.

Докладніше про подію на сайті компанії LMT.

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі