Вітаємо Ганну Валентинівну Єльську з перемогою в конкурсі «Жінка України 2016» у номінації «Наука та освіта»!

На початку березня було визначено переможниць конкурсу «Жінка України 2016». Серед учасниць було багато розумних та красивих жінок, які своїми визначними здобутками прославляють Україну. Перемогу в номінації «Наука та освіта» здобула Ганна Валентинівна Єльська.

Ганна Єльська – директор Інституту молекулярної біології і генетики НАН України. Під керівництвом Ганни Валентинівни в галузі біосенсорики інститут посідає одне з перших місць в Європі, а роботи її співробітників широковідомі та добре цитуються у провідних міжнародних наукових виданнях. Завдяки Ганні Єльській інституту вдалося налагодити співробітництво більш ніж із 60 науковими установами з різних країн світу.

Інститут, який очолює пані Єльська, займається не лише теоретичними, а й прикладними питаннями, зокрема створення швидких і доступних біоаналітичних приладів для медичної діагностики, екології та харчової промисловості. Так, наприклад, розроблені в інституті тест-системи ДНК широко використовується в медичних закладах для виявлення мутацій, які спричинюють генетичні захворювання.

unnamed

Співробітники Інституту молекулярної біології і генетики НАН України вітають Ганну Валентинівну Єльську з перемогою в конкурсі «Жінка України 2016»

Ганна Валентинівна Єльська – видатний учений, справжній професіонал своєї справи та прекрасна людина. Ми пишаємося тим, що в Україні є такі вчені, завдяки яким про нашу країну знають в усьому світі.

Пані Ганно, щиро вітаємо Вас із заслуженою перемогою у престижному конкурсі «Жінка України 2016» у номінації «Наука та освіта». Бажаємо Вам і в подальшому визначних професійних досягнень на ниві науки, міцного здоров’я та довголіття, а також сімейного благополуччя.

З глибокою повагою, команда Labprice