Відкритий лист до вчених України

Терміново!!!  Важливо!!!

Шановні вчені України!!!

Просимо Вас перейнятися проблемою і зупинити беззаконня !!!

Населення України труять токсичною водою!!!

 

В Харкові існує інститут («Роги та Копита») ТОВ «Інститут фізіологічно активних сполук»,  директором якого є к.х.н. Андрієвський Г.В. (http://www.trinitas.ru/rus/doc/avtr/01/1400-00.htm).

Ця організація займається торгівлею фулереновою водою, що рекламується ними для лікування багатьох хвороб (http://www.ipacom.com/index.php/ru/products-left/68).

В усіх країнах світу фулеренова вода визнана токсичною, шкідливою для здоров’я і заборонена до вживання, як через токсичність самих гідратованих молекул фулерену, так і через присутність у колоїдних частинках фулериту молекул розчинника (толуолу, бензолу та ін.), що обов’язково використовується на першій стадії екстракції фулеренів із сажі.

У серпні 2015 р. ця інформація про торгівлю фулереновою водою була представлена нами віце-президенту НАНУ Загородньому А.Г. і обговорювалася при особистій зустрічі з ним, а 7 вересня також був направлений лист із докладною інформацією Міністру освіти та науки С.М. Квіту (вхідний № 26752/0/2-15 від 09.09.2015 р.).

Більш детальну інформацію щодо нового експерименту над населенням України дивіться в газеті «Дзеркало тижня» № 39, с. 12 від 17 жовтня 2015 року, а також на сайті газети

http://gazeta.zn.ua/HEALTH/tancy-na-vode-ili-osobennosti-fullerenolecheniya-_.html

та на сайті Національної академії наук України

http://www.nas.gov.ua/UA/news/Pages/contents.aspx?ffn1=ID&fft1=Eq&ffv1=2626

Просимо вчених України перейнятися проблемою масового отруєння українського населення токсичною, шкідливою для здоров’я фулереновою водою, підтримати нас у цьому протистоянні та сприяти припиненню цієї торгівлі в Україні.

З повагою,

Лавренко Володимир Олексійович, доктор хімічних наук, професор, голова спеціалізованої вченої ради Д 26.207.02 за спеціальністю 02.00.04 «Фізична хімія» в Інституті проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України, автор понад 700 наукових праць (у тому числі 13 монографій)

Загинайченко Світлана Юріївна, доктор фіз.-мат. наук, провідний науковий співробітник Інституту проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України, автор понад 500 наукових праць (у тому числі 7 монографій по вуглецевих наноструктурах) https://scholar.google.com.ua/citations?user=mJOlaI4AAAAJ&hl=ru

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі