Аналіз продукції на вміст органічних кислот

Компанія «ОТАВА» виконує аналіз на вміст органічних кислот в продукції: виноматеріали, соки, пюре, м’якоть фруктів та овочів, продукції цукрових виробництв (мелясса, барда тощо). Контроль повноти бродіння.

Науковці визначають вміст винної, оцтової, щавлевої, яблучної, лимонної, бурштинової та/або молочної, масляної, пропіонової та мурашиної кислот.

Для одержання консультації телефонуйте 0 (800) 33-72-12 (безкоштовно по Україні) або пишіть на електронну скриньку лабораторії lab@otava.ua.

Компанія «ОТАВА» є атестованою науковою установою із сертифікованою лабораторією. Працює на ринку хімічних досліджень з 2004 року і за цей час провела понад 1000 хімічних експертиз.

Експерти ОТАВИ ‒ кандидати і доктори наук. Фахівці проводять хімічні дослідження будь-якої складності будь-яких зразків. Спеціалізуються на вирішенні нестандартних і складних аналітичних хімічних завдань, за які не беруться інші лабораторії.

Замовникам надається повний безкоштовний консультаційний супровід.

Докладна інформація на сайті https://otava.ua/

0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі